Brevlådaskylt med "Ingen reklam tack!"

BREVLåDASKYLT MED "INGEN REKLAM TACK!"

Ingen reklam tack C01: Brevlådaskylt med
Ingen reklam tack C02: Brevlådaskylt med
Ingen reklam tack C03: Brevlådaskylt med
Ingen reklam tack C04: Brevlådaskylt med
Ingen reklam tack C05: Brevlådaskylt med
Ingen reklam tack C06: Brevlådaskylt med
Ingen reklam tack C07: Brevlådaskylt med
Ingen reklam tack C08: Brevlådaskylt med
Ingen reklam skylt C09: Brevlådaskylt med
Ingen reklam skylt C10: Brevlådaskylt med
En person får mer än 50 kg reklam per år. Om du väljer ett "ingen reklam tack" -tecken för din brevlåda kommer du att spara mer än 100 kg CO2 per år på detta sätt.
Så du kan enkelt spara miljön för koldioxid under resten av ditt liv.
Genom att säga nej tack till direktbrev får du följande fördelar:

1) Du sparar tid: Det tar tid att hantera den stora mängden reklam. Du måste sortera och ta bort reklamen.
Läs samtidigt alla annonser för att hitta de bästa erbjudandena. Det tar lång tid.
2) Du sparar pengar: Du kan hitta bra erbjudanden i postreklam. Men all statistik visar att annonsörer får dig att köpa mer snarare än mindre.
Så du slutade köpa saker du kanske inte behöver.
3) Du förbättrar miljön: Idag kan all reklaminformation skickas digitalt. Därför finns det inget behov av att skicka fysiskt distribuerade annonser.
Det kostar mycket resurser att producera, distribuera och förstöra pappersannonser. Detta kan spara miljön genom att få ett "ingen reklam tack" -tecken i brevlådan.

Hos oss kan du kombinera en "ingen reklam tack" -skylt med gatunamn, släktnamn och husnummer. På det här sättet har du det helt i postlådan.
Allt papper kommer från våra skogar. Våra skogar är den viktigaste källan för att bekämpa hål i ozonskiktet.
Ozonskiktet är 15-20 km högt och det stoppar ultraviolett strålning från solen. Den ultravioletta strålningen skadar djur och växter.
Det är därför våra skogar är så viktiga och måste bevaras.
Därför kan du mycket enkelt hjälpa miljön genom att få ett "ingen reklam tack" -tecken för postlådan.
Skaffa en fin personlig brevlåda med ditt efternamn och alla förnamn i familjen. Om du har ett husdjur kan de också få en siffra i brevlådan.
Du kan få ett stort eller litet skylt med "ingen reklam tack". Du kan få ett skylt i 16 olika färger, som också kan vara guld, silver eller brons.
De flesta svarta brevlådor är tillgängliga, så vi rekommenderar att ditt "ingen reklam tack" -skylt finns i en vit folie så att det är klart i din brevlåda.
Du kan också välja silver eller grå som färg för en svart brevlåda. Om du har en brevlåda rekommenderar vi ett "ingen reklam tack" -tecken i svart eller blå folie.
Det viktigaste är att skylten är tydlig så att du inte får direkt fysisk reklam i brevlådan.
Du kan till och med sätta skylten i brevlådan. Vi har en monteringsguide online så att du kan se hur skylten är monterad. Vi erbjuder också en liten guide med varje "ingen reklam tack" -tecken som du kan ta hand.
Vi rekommenderar att du har ett solidt verktyg när du skrapar din "ingen reklam tack" -skylt i brevlådan. Det kan vara nödvändigt att skrapa flera gånger.

Vi producerar våra "inga reklam tack" -skyltar i en storlek som passar alla vanliga brevlådor som är 30 cm breda och 25 cm höga.
I själva verket gör vi våra "ingen reklam tack" -skyltar i en något mindre storlek, så du kan vara säker på att det passar din brevlåda.
Om du har en brevlåda som inte är standard eller vill ha ditt "ingen reklam tack" -märke i en speciell storlek, måste du skriva den när du beställer.
Vi kan producera "ingen reklam tack" tecken i alla storlekar.
Ingen Reklam Tack 02
Ingen Reklam Tack 02
Ingen Reklam Tack 03
Ingen Reklam Tack 04